domingo, 7 de abril de 2013

Treballem el llenguatge a través de les TIC

En el curriculum de l'Educació Infantil estableix tres àrees de les quals una d'elles és la Comunicació i la Representació la qual es basa en les diferents formes de representació i comunicació com a nexe entre el món interior i exterior, representant la realitat, sentiments, pensaments, vivències i la regulació de la pròpia conducta.

A continuació us mostrem una sèrie d'enllaços per infants a partir dels quatre anys, on podreu treballar l'expressió del llenguatge d'una manera fàcil i divertida.

PARAULES


Aquesta activitat consisteix en encertar el nom de la imatge que hi ha representada en una fotografia que hi ha al costat de de quatre paraules. Aquestes paraules poden ser el nom les fruites, verdures, objectes de l'escola, nom de joguines o peces de roba.




LLETRA PER LLETRA




En aquesta activitat la temàtica és semblant a l'anterior. El vocabulari tracta de fruites, verdures, objectes de l'escola, nom de joguines i peces de roba.

Surt la imatge de l'objecte que està dibuixat amb les lletres desordenades al costat. Llavors s'ha d'agafar una per una les lletres i ordenar-es per formar correctament la paraula de la imatge.



No hay comentarios:

Publicar un comentario